La Cripta de la Colònia Güell al programa "Los Pilares del Tiempo" de TVE

11-05-2023

El dijous 4 de maig la Cripta de la Colònia Güell va ser protagonista en el programa “Los pilares del Tiempo” que emet TVE.

En aquest programa dedicat a la figura de l’arquitecte català, Antoni Gaudí, es va mostrar la seva relació amb l’empresari Eusebi Güell. Es va fer un recorregut per diferents edificis dissenyats per Gaudí, i encarregats pel seu amic i mecenes Güell. Entre aquestes obres destaca la Cripta de la Colònia Güell, que gràcies a la tecnologia Lidar de l'escàner 3D utilitzada al programa, va permetre veure l’edifici d’una forma diferent.

En el següent enllaç es pot veure el programa a la plataforma de RTVE Play: https://play.rtve.es/v/6874124/

La Cripta de la Colònia Güell és un edifici declarat Bé d’Interès Cultural Nacional i està inclòs en la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO.

El Consorci de la Colònia Güell és una entitat pública integrada per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona, tots ells copropietaris de la Cripta de la Colònia Güell, més l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. Aquest Consorci té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.